Mulla oli tosi kiva pääsiäinen. Jotenkin jäi sellanen tunne, että sai paljon aikaan ja teki vaikka mitä, vaikka jälkikäteen ajateltuna mokoma harhakuva taitaa olla vaan seurausta kevään valoisuudesta.

Pääsiäinen tuli vietettyä Helsingissä, ylläripylläri. Lähdin torstaina Turusta Helsinkiin, ekaa kertaa kimppakyydillä randomien seurassa. Oli tosi positiivinen eka kerta - nyt on todistettu että sekin on mahdollista, kikakika. Pieni auto oli täynnä ja vieressä istuneella oli vielä hauvakin sylissä. Hauva matkusti suuren osan matkasta pää mun sylissä, mikä ei haitannut lainkaan koska hauvat on ihqui. Tosin vähän ennen kun jäin pois kyydistä kuulin että hauva kärsii matkapahoinvoinnista.. Noh, onneksi tällä kertaa jäi puklailu vähemmälle, kivempi mulle, koirulille ja kanssamatkustajille.

Pääsiäinen tiivistettynä: torstaina kävin keikalla, josta tosin lähdin pois jo ekan bändin jälkeen koska keskiviikkoillan lipastobileet jätti jälkeensä överin väsymyksen. Perjantaina tuli käveltyä Käpylästä Puksuun kokkailemaan ja saunomaan. Lauantai meni rauhallisesti, darraa potien ja illalla Kalliossa olutta juoden. Kävelyteema jatkui sunnuntaina, dalsittiin frendin kanssa Kantsusta Pikkikseen. Kävelyreissuilla oikeutin sunnuntaisen pääsiäisherkuttelun porukoiden luona. Maanantai tuli löhöttyä Käpylässä tuijotellen huonoja lifestyle-ohjelmia (onko niistä edes tehty hyviä) ja tuli sitä tsiigattuu pari leffaakin. Maanantai-iltana lähdin takaisin Turkuun.

Perjantaina oli Eilinen on tänään-levyn julkkarit. Mahtavaa oli se että frendi, joka on ollu taas lähes vuoden huitelemassa maailmalla, saapui takasin Suomeen!!! Tämän kunniaksi keikan jatkopaikkana toimi Vantaa, josta ryömin lauantaiaamuna pois. Vikoilla rahoilla oli tietty pakko hankkia levy, pinssin sai velotuksetta. Pinssejä on tehty vain 100 kappaletta joten kai tässä nyt ollaan sit jonkin asteista eliittiä.

2014-04-22%2011.02.25-normal.jpg2014-04-22%2011.03.11-normal.jpg

Sunnuntaina hengasin tosiaan Kannelmäessä ja keräsin kaverin kanssa siitepölyä haapoista, höhö hippialert. Pitäis vissiin googletella kuinka tota nyt kannattais käyttää ja käsitellä.. Tungin siitepölyä vähän smoothieen enkä kuollu ainakaan vielä. Vähän oli kitkerää, luulen että se johtuu siitä että kyseinen erä oli turhan "raakaa". Onnistuttiin kuitenkin löytämään pölyävämpääkin sorttia. Ensi viikolla alkaa kuulemma koivukin pölytä, sitä sit seuraavaks keräilemään. Ja kohtahan saa nokkosiakin! Oheisissa kuvissa vielä ilmenee kuinka raaka eka siitepölysatsi oli.

t%C3%A4m%C3%A4-normal.jpgt%C3%A4m%C3%A4%20my%C3%B6s-normal.jpg