Perjantaina oli viimeinen tentti ennen syksyä ja sen jälkeen lähdinkin kiireellä stadiin. Koska aion viettää Helsingissä touko- ja kesäkuun - lukuunottamatta joitain visiittejä Turkuun, jotta varmistun siitä, ettei kämppä oo syttyny spontaanisti tuleen tai kadonnu - niin matkatavaraa oli rinkallisen verran.

Tässä yhteydessä mainittakoon, että huhut inttipoikien kohteliaisuudesta ja hyvästä käytöksestä ovat vahvasti liioteltuja. Koska oli perjantai, ja pääsin lähtee melko aikasin, päädyin loppumatkan istumaan enemmän tai vähemmän suomenruotsalaisten inttipoikien kanssa 12 hengen vaunuosastossa. Ne puhu kovaan äneen, kiroili (ainakin) englanniksi, ruotsiksi ja suomeksi, eivätkä auttaneet mua mun rinkan kanssa vaan tyytyivät tuijottamaan. (Koska ahdistus olen myös melko varma siitä, että ne toivoivat että failaan ja isken itteeni rinkalla naamaan). Sen lisäksi ne peelottivat rullaportaat ja lampsivat tiellä vielä ylhäällä asemallakin. Perkele! Pääsinpäs avautumaan. Että ihan tiedoksi itse kullekin: se, että joku nyt sattuu olemaan intissä/käynyt intin ei keskimäärin vaikuta sen käytökseen lainkaan. Jos tällainen yksilö aukoo sulle ovia tai käyttäytyy kohteliaasti se a) haluaa sulta pesää/munaa tai muita ällöjä seksijuttuja tai b) se on yleisesti ottaen kohtelias ja ystävällinen ihminen (ainakin joillekin). Ja ei en halua yleistää vaikka nyt yleistänkin.

Perjantai tuli vietettyä mahtavissa meiningeissä Pajafesteillä, josta tuli jatkettua ties minne ja ties kuinka liian kovassa humalassa. Kännin tasosta kertoo vissiin se, että otin frendin kanssa kuvia järkkärillä, salamalla, baarissa. Että sellasta.

Tässä mun jalat Pajafesteilläpajafest%202014%20087-normal.jpg


Ja tässä anonyymihköjä kuviapajafest%202014%20133-normal.jpg

pajafest%202014%20064-normal.jpg

pajafest%202014%20086-normal.jpg

pajafest%202014%20167-normal.jpg

Lauantaina oli kova krapula, joten aikasin ei päässyt lähtemään yhtään minnekään. Illalla oli edessä lisää Pajafestiä, mutta tuli aika aikasin vetäydyttyä takaisin tän hetkiseen majotuskohteeseen, kun krapula ei oikeen hellittänyt eikä varsinaista bailufiilistä löytyny. Tästä syystä onnekkaasti sunnuntaina ei ollu darraa. Perseestä oli se, että tämä käpyläläinen yksiö, jossa nyt majailen, on kuin horna auringon paistaessa ja mikäli täällä helteellä oleskelee on lämpöhalvaus taattu. Tämänkin innoittamana lähdettiin kävelylle ja käytiin tämmösissä bileissä kuuntelemassa Reino Nordinia ja kierreltiin Käpylää ristiin rastiin. Teki mieli kans katsastaa siivouspäivän tarjontaa, mutta paahteessa hengailu paljaspäisenä aiheutti sellasen hedarin, et siitä ei tullukaan mitään. Hetken sentään ehti iloita siitä, ettei ole darraa ennen kuin iski korvaava päänsärky. Ihanaa,

Kalkkilaivan kapteeni ja Karvajalka kuuntelemassa Reino Nordinia2014-05-18%2015.14.12-normal.jpg

Koska mulle ei tullut kesätöitä joudun tekemään pikavisiitin Turkuun jo ensiviikolla, sillä nyt on paperisota käynnissä sossun kanssa, jotta saisin vuokran maksettua. En oo aiemmin (henkilökohtasesti) ollu tekemisissä sossun kanssa ja toivottavasti ei tarttekaan, tää on ärsyttävää. (Vein niille kasan papereita niin kuin nettisivuilla opastettiin ja luukullä lätkäsivät kolme paperia lisää käteen ja päälle käskivät tulostaa vielä jotain). Ahdistukset oli superit kun piti jutella seinäluukun takana olevan tädin kanssa eteisessä, jossa koko ajan ramppas jengiä ohi ja jonotustilaa oli niin vähän, et mitään yksityisyyttä ei ollu. No, peukut pystyttä feat. muita kliseitä että mennessäni himaan tiistaina on postiluukusta tipahtanu laput joissa kerrotaan että saan massia.