Kävin maanantai-iltana dyykkaamassa frendin kanssa. En ollut aiemmin käynyt tällä roskiksella, mutta dyykkausseuran mukaan kyseessä oli keskivertoa parempi mesta, josta löytää peruskaman lisäksi myös spessuuksia. Mitään ihan sikahienoa ei tällä kertaa tullut vastaan, mutta löydöt oli omasta mielestä kuitenkin tosi hyvät ja tyytyväisyys taattu.

 

Tässä koko satsi. Toinen viinirypälerasia, kaksi päärynää ja osa baananeista muuttui smoothieksi. Lisäsin jääkaapista löytynytta turkkilaista jogurttia ja ruokakerman jämät (ehkei ihan tyypillinen lisä, mutta en olis tullut käyttäneeksi ja se olisi mennyt vaan pilalle) ja oluthiivahiutaleita (kasvissyöjillä anemia hurdur). Leivät, pullat ja karjalanpiirakat päätyivät pakastimeen, valkosipulipatonkia ja croissantia lukuunottamatta, ne tuli mussutettua tiistaina. Ehkä paras valkosipulipatonki evörrr, joten ei ees kaduta että mussutin sen lähes kertaistumalla. Ainakaa paljoo.

IMG_7586-normal.jpg

Parempi kuva pullista. Tänään mussutettu jo kaksi muffinssia, nyt semisti ällö fiilis. Turussa asuessani oon tehny sen huomion, että täällä perusleivonnaiset (niin suolaset kun makeat) on parempia ku Helsingissä. Tai sit täällä on vaan sattunu omnom-herkkuja kohdalle ja Helsingissä oon päässy osalliseks vaan käppäpullista. Mene ja tiedä.

IMG_7592-normal.jpg

Koska suklaalevyjä löytyi vain yksi kappale, pistettiin se puoliksi dyykkyseuran kanssa. Sharing is caring!

IMG_7593-normal.jpg

Tässä yksi kummallisimmista - omalle kohalle osuneista - roskistuotteista. Ikinä aiemmin en oo törmänny tupakkatuotteisiin. Selitys sille, että toppa oli roskissa, lienee se, että purut oli aika tosi kuivia. Toisaalta, vastaavanlaisiin on tullu törmättyä ihan ostettunakin.

IMG_7600-normal.jpg

Tässä vielä mahdollisesti hienoin roskilöytö ikinä. Otsikointi on parhautta. (Mun käsi on ihan normaali).

IMG_7598-normal.jpg