Joo. Olen tainnut vältellä tämän yhteenvedon kirjoittamista jo tarpeeksi kauan - epäonnistumisia vaan ei ole yhtä kiva jakaa kuin onnistumisia.

Mun haasteellinen huhtikuu toimi joten kuten hetken aikaa. Täydellisellä raakaruokadieetillä jaksoin olla vähän alle kaksi viikkoa, sitten homma lähti lipsumaan. AP-festeillä tuli syöty vaikka ja minkälaista skeidaa ja kekkereiden jälkeen kaikenlaisista lipsahduksista tuli kiihtyvään tahtiin yleisempiä. Vissiin kuun vikat viikot tuli taas vedettyä ihan "normaalisti": tuli syötyä mitä sattui ja mihin aikaan sattui. Hups.

Lankuttaminen sujui paremmin, joskin senkään suhteen ei päästy kunniakkaasti maaliviivalle. Jaksoin lankuttaa ohjeiden mukaisesti pääsiäiseen asti, jonka jälkeen lankuttaminen pysähtyi kuin seinään. Pari kertaa vielä yritin lankuttaa, mutta ei siitä sitten tullut mitään kun oli kaikkea muuta mielessä ja hommia rästissä, selityksiä!!!! Myös epäonnistuminen tais vähän masentaa ja siksi tuli välteltyä koko aktiviteettia.

Terveellisesti eläminen ja syöminen, liikkuminen tai "kuntoilu" ei taida onnistua multa pakotettuna. Saati vapaaehtoisesti. Toisinaan sitä jaksaa tsempata jonkin aikaa, mutta yleensä parin pienen lipsahduksen jälkeen heittää hanskat tiskiin ja siirtyy seuraavan projektin pariin. Tavallaan tällaiset projektit ei vissiin onnistu multa senkään takia, että keskittymiskyky ei riitä näin pitkäjänteiseen toimintaan ja sitä herpaantuu hommailemaan jotain muuta. Esimerkiksi aloittamaan seuraavan ikuisuusprojektin.

Toisaalta voin edelleen puolustella ettei mulla ole varsinaista tarvetta mihinkään massiivisiin elämäntapamuutoksiin. Mä olen tyytyväinen itseeni ja kroppaani - ainakin suurimmaksi osaksi ajasta - ja "pärjään" ihan hyvin arjessa. Jos joku ei hiffannut niin tää on tämmöstä voimaistumista nyt. Aina voi toisaalta tehdä kaiken paremmin, mutta ei se taida olla kovin kivaa saati hyödyllistä vaatia itseltään vaan sen takia, että pitää vaatia koska pitää vaatia. Ja nyt alan eksyä ehkä turhan filosofisiin sfääreihin, tarkoitus kun oli vaan kertoa siitä, että en onnistunut asettamissani tavoitteissa.

MUTTA yhden leijumisen arvoisen asian voin kuitenkin kertoa! Mä en ole tupakoinut noin kahteen kuukauteen!! Jeeeeee!!!!!!