Vietin viikonlopun Turun Klubilla järjestetyillä AP Festeillä. Meno oli mahtava ja kunto on nyt sen mukainen. Lienee turha kertoa, että raakaruokadieetti sai viikonloppuna kyytiä ja tänään nautittu darrapizza sai kehon lamaantumaan suolan ja rasvan runsaudesta. Huomenna on pakko saada jotain tuoreita hedelmiä tai muuta raikasta. Blöööärgh.

Lemppariesiintyjät Festeillä oli ehdottomasti The Heartburns, Maakuntaradio ja Pertti Kurikan Nimipäivät. Pogottua tuli, mutta ylpeydekseni voin todeta kaatuneeni vain kerran! Sekin johtui siitä että joku mies ei pitänyt siitä, että muilla oli kivaa vaan heitteli (lähes kirjaimellisesti) kosketusetäisyydelle tulevia ihmisiä muiden jalkoihin. Joillain on kummallisia tapoja rentoutua viikonloppuisin.

Viikonlopun kohokohtia tai mieleenjääneimpiä tapahtumia olivat muun muassa se, että kaveri mussutti kadulle jätetystä styroksiastiasta kylmiä ranskalaisia, sain ilmaisen Dwyers-paidan ja Maakuntaradiolla oli täydellinen settilista. Ja ties mitä muuta ördäördäystä.

Nukuttua Festeillä tuli aika kummallisesti, tänään menin nukkumaan kello kuuden maissa aamulla. Heräsin yhdentoista jälkeen siihen, että kaveri tuli herättämään röökihalukkaita seurakseen tupakalle ennen Ompun ovikoodien toimimisen loppumista. Kyllä, majoituin Festien ajan Omena-hotellissa. Siellä haisee viina ja katumus. Kohta nukkumaan ja aamulla tenttiin, johon en ole lukenut lainkaan. Jee.

Hyvää darraa itse kullekin!

Lopuksi sinänsä epärelevantti kuva, joka kertoo jonkun muun viikonlopusta (löysin tämän pyöräkellarin oven edestä kun viimein tänään raahauduin himaan). Kuvaan ei mahtunut avattuna ja juomattomana hylättyä Happy Joe-siideripulloa, joka oli tossa vieressä. Tai saatto se olla täytetty pissallakin, en maistanut.

2014-04-13%2015.07.48-normal.jpg